Social Media & Pruim-Racing - Races

Geplaatst op: 4-9-2011 17:03:46

Het is even geleden dat er een nieuws update is geweest. Eigenlijk te lang geleden!

Pruim-Racing heeft nu een eigen Facebook pagina, like ons! http://www.facebook.com/PruimRacing 

Daarnaast ben ik actief op twitter, volg me! @PruimRacing http://twitter.com/#!/PruimRacing

Op deze manier probeer ik met korte updates iedereen op de hoogte te houden, tussen de racedagen door, maar waar mogelijk ook tijdens de racedagen!

 

Afgelopen week hebben we de 6 uurs race op de Nürburgring verreden, het verslag hiervan is hier te vinden: Verslag 6 uurs race op de Nürburgring een foto album met meer foto’s is te vinden op de facebook pagina: Foto album - 6 uurs race Nürburgring, Foto’s met dank aan Piet Dulos!

Er is ook wat film materiaal van 1 van de stints tijdens de endurance, deze zal later deze week online komen.

 

Het verslag van de ZAC race op Assen van afgelopen woensdag zal ook zo snel mogelijk online geplaatst worden. Deze dag is best goed verlopen ook al is er helaas een verkeerde bandenkeuze gemaakt. Ondanks dat en het wisselvallige weer toch een gedeelde 12e plaats behaald in het dagklassement. Enkele foto’s van deze race zijn al te vinden in een foto album op de facebook pagina: Foto's ZAC Race 6 - Assen 31 augustus 2011, Foto’s met dank aan Mathieu Meijer van Circuitfotografie!

 

Daarnaast ben ik in de vrije tijd bezig met het maken van plannen voor het seizoen 2012 en het bedenken van een nieuwe look voor de website. Deze zal pas vorm krijgen begin 2012, maar achter de schermen wordt er druk gewerkt!

 

Er zijn nog 3 wedstrijden te verrijden en het lijkt erop dat het erg spannend gaat worden in het ZAC kampioenschap. Het doel was om de beste 600cc rijder te worden, maar Stefan Evers zorgt voor mooie strijd gedurende de wedstrijden en dat betekent dat hij op dit moment een aantal punten voorsprong heeft. Hopelijk kan ik hier verandering in brengen in de laatste 3 races anders wordt het 2e 600cc in het kampioenschap.