Winterstop, echt niet...

Geplaatst op: 11-2-2012 16:01:07

Website

Hard aan het werk! N2Media heeft een compleet nieuw uiterlijk ontworpen voor de website.
We zijn dus hard bezig om de site te vernieuwen, maar dit blijkt toch nog redelijk wat werk te zijn.
Al heeft dat ook wat te maken met mijn passie voor het bouwen van software.

Vervoer

Maar dat is zeker nog niet alles, we hebben de Fiat Scudo omgeruild voor een iets groter exemplaar, een Opel Movano. Deze kunnen we ombouwen tot een camper en maakt het mogelijk om te overnachten en te eten in de camper. Zonder grote tent is dat natuurlijk niet compleet en zo gezegd zo gedaan, we hebben een mooi grote EZ-Up tent overgenomen van een collega racer. Deze is ook blauw, net als de Opel en dat zal een mooi geheel vormen op het paddock. Deze is ruim genoeg om ook nog comfortabel gasten te ontvangen.


 

Ombouwen bus naar Camper

Het is niet alleen mogelijk om de bus om te bouwen tot een camper, we doen het ook! We zijn al goed op weg. Met dank aan Morriën Lasvast konden we met beschikbare faciliteiten aan de slag om een frame in de bus te bouwen dat zal dienen als basis voor de bedden, dan wel bank. Daarnaast is er aardig wat houtwerk nodig om de bedframes daadwerkelijk tot bedden/bank te verwezenlijken, maar ook zeker niet te vergeten een keukenblok(je) en bergruimte. Dit zijn zo ongeveer de eisen om een bus als camper door het leven te laten gaan. Gelukkig hebben we professionele steun van Bert Nieuwland, Keuken- en meubelmakerij! Zonder de ervaring, hulp en de beschikbare faciliteiten was het niet mogelijk geweest om de bus zo om te bouwen.


Het werk vordert aardig, maar we zijn er nog niet! Er moet nog een camper/caravan koelkast gekocht en geplaatst worden, elektra aangelegd worden en de bus zal opnieuw gekeurd moeten worden door de RDW en Belastingdienst.

 

Materiaal

Ook een upgrade aan de motor mocht niet ontbreken, er zijn clipons besteld die het mogelijk moeten maken om nog comfortabeler op de motor te zitten. Voor komend seizoen zijn we nog op zoek naar een nieuw leren pak en handschoenen. Het pak van afgelopen jaar is toch echt aan vervanging toe om de veiligheid bij een eventuele val te waarborgen.

Kort samengevat zijn we hard bezig om het voor volgend seizoen toch net weer iets beter aan te pakken.

 

Pruim-Racing in 2012 naar SuperCup 600 - #48

Onderdeel van het nog beter aanpakken van de uit de hand gelopen hobby, is de overstap naar de SuperCup 600! In de afgelopen 3 jaar is er genoeg vooruitgang geboekt om het een stapje hoger te proberen. In de SuperCup 600 wordt er door praktisch gelijkwaardige motoren geracet. Dat betekent dat iedereen aan elkaar gewaagd is! Het niveau onderling verschilt maar weinig en met 40 man in een groep die wat betreft rondetijd maar ongeveer 5 seconden van elkaar af zitten is het een echte strijd!

 

De overstap heeft een aantal voordelen voor ons, met name het hoge niveau en materiaal dat vrijwel gelijk is aan elkaar zal een voordeel voor ons zijn. We hopen hiervan te profiteren, doordat we mogelijkheden zien om te kunnen leren van de net iets snellere coureurs, waar je in een dergelijke klasse toch al gauw aansluiting bij zal vinden tijdens trainingen en races. Ook het feit dat de races op zaterdag zijn, bied meer mogelijkheden voor fans/gasten/sponsoren om te komen kijken!

We hopen dan ook dat er nog meer mensen op bezoek komen bij de races, zodat wij de ervaring kunnen delen!

Updates

Voor kortere tussentijdse updates kun je ons volgen op Twitter en/of Facebook!
Twitter: @PruimRacing ( http://twitter.com/PruimRacing )
Facebook: Pruim-Racing ( http://www.facebook.com/PruimRacing )