Sponsoren van Pruim-Racing

Het racen is een mooie sport met veel uitdagingen, waaronder ook het financiele plaatje. Sponsoring is dan ook erg welkom in welke vorm dan ook. Hieronder staan de sponsoren die het racen toch net een beetje beter mogelijk maken. Waarvoor dank! Mocht u een interesse hebben in het racen en het leuk lijken om mij te steunen in een race seizoen vol spanning dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen op info@pruim-racing.nl om te kijken hoe we iets voor elkaar kunnen betekenen.

 
Arbor Media, Doetinchem

Arbor Media is gespecialiseerd in het digitaal opslaan, archiveren en het beschikbaar stellen van audio en video. Snel eenvoudig en gebaseerd op bewezen technieken. Met de oplossingen van Arbor Media is het snel en eenvoudig mogelijk om de gewenste media (audio of video) in een geheel of in stukken te exporteren en/of publiceren naar vele verschillende media zoals een eenvoudig bestand, een DVD of zelfs usb stick. Kijk voor meer informatie op www.ArborMedia.nl.

 
Polysport Activiteitenpark & Catering, Dieren

Hét activiteitencentrum op de Veluwe. De groepsaccomodatie voor bijvoorbeeld uw familieuitje, personeelsuitje, vrijgezellenfeest etc. Polysport is geschikt voor tal van activiteiten, catering of overnachtingen!

 
Keuken- en meubelmakerij B. Nieuwland, Laag-Soeren

Bent u op zoek naar meubels of een keuken die helemaal naar u wens is, dan kunt u bij Bert Nieuwland terecht. Alles wordt op maat gemaakt en samen word er gekeken naar de wensen en mogelijkheden om tot een keuken en/of meubel te komen die geheel naar uw wens is.

 

WANTED! Wij zoeken jou als cursist! Werkzaam in de (beveiligings)techniek als monteur, projecteider, inspecteur, ontwerper of adviseur. Maar ook medewerkers van de gemeente, brandweer - afdeling preventie. Wil jij de kennis uitbreiden? Kension beschikt over een uitgebreid pakket brandveiligheidsopleidingen en is gestaag aan het uitbreiden op meerdere specialismen. Kwaliteit en beleving is wat wij nastreven. Wij luisteren graag naar onze cursisten. Onze docenten zijn dagelijks bezig met rapportages/adviezen en fulltime in dienst. Daardoor zijn onze cursussen levendig en praktijkgericht. Maak gebruik van onze kennis die je direct in de praktijk kunt toepassen. Maak jij het verschil?

 

MotoFit in Veenendaal, voor al uw onderhoud, kleding of nieuwe en gebruikte motoren! Ook een gezellig kopje koffie is geen uitzondering.
MotoFit heeft de OSCO - One Second Chain Oiler bedacht, om het voor u eenvoudig te maken om uw ketting te smeren.

 
Classic Centre Brabant

Classic Centre Brabant is een bedrijf dat is gespecialiseerd in klassieke Volkswagens en Porsche's, van een totale VW onderdelen lijn tot "body off" restauraties, maar uiteraard bent U met andere merken ook van harte welkom. Wij verzorgen interieurs en cabriodaken, onderhoud, reparaties en restauraties en verkopen auto's uit o.a. de USA & Zweden.

 
Reklame allerlei

Voor al uw reklame, belettering, druk- en schilderwerk! Levert hoge kwaliteit met een zeer goede service.